Website chính thức của Công ty TNHH Dược phẩm Tâm Việt

Hotline 090 494 24 88

Microsoft Is Goed, Jij Bent Beter


Tip 05 Controleer af en toe of het systeemherstel voor je schijfpartitie wel is ingeschakeld. Wanneer je PC regelmatig afsluit met een ‘blue screen of death’ kan systeemherstel een goed idee zijn. Op het internet zijn zeer veel registertweaks gedocumenteerd die met een registerbestand kunnen worden doorgevoerd.

binkw32.dll ontbreekt

  • Direct nadat je “cmd” hebt ingevoerd en op “Enter” hebt geklikt, zal de Command Prompt op je scherm openen.
  • Het loskoppelen van mijn secundaire harde schijf of het verwisselen van geheugen verandert niets.
  • Misschien goed om even door te kijken, voor je je hier aan waagt.
  • De Systeemherstel-procedure herstelt het Register en andere instellingen naar de geselecteerde datum en tijd.
  • We richten deze handleiding op Windows 10, maar aangezien dit een oude functie is, kunt u deze instructies ook raadplegen als u Windows 8.1 of Windows 7 gebruikt.

Advanced System Tweaker – software om de prestaties van uw computer te verbeteren. De software bevat een reeks hulpmiddelen om het systeem te versnellen en te optimaliseren. Met deze methode zou u nu succesvol een systeemherstel moeten hebben kunnen maken. Selecteer een hersteloptie en klik daarna op “Volgende”.

Algemene Informatie

Je krijgt hetzelfde selectiedialoogvenster ook te zien zonder opstartproblemen als je de Shift-toets ingedrukt houdt als je op ‘Opnieuw opstarten’ klikt. Enkele ervan vereisen wel enige kennis en ervaring. Dat geldt bijvoorbeeld voor Foutopsporing inschakelen, die alleen nuttig is wanneer je vlot overweg kunt met een debugger. Idem dito voor Logboekregistratie van opstarten inschakelen.

Animatie voor eerste aanmelding uitschakelen op Windows 10

De taak van Systeemherstel is het volledig auto­matisch maken van back-ups van het systeem. Windows maakt alleen een back-up van wat het nodig acht voor een goed werkend systeem. Je documenten, foto’s en alle andere persoonlijke bestanden zijn niet inbegrepen. Windows kan die dus niet herstellen in geval van nood. Systeemherstel is dus geen vervanging voor een complete back-up. Of je maakt een herstelstation aan via een andere pc. Plug een usb-stick in je pc, tik in de Windows-zoekbalk herstelstation in en kies Een herstelstation maken.

Zo Check Je Of Jouw Pc Een Tpm

Locaties van belangrijke bestanden zoals systeem drivers en gedeelde DLL’s. In eenvoudige stappen een trage computer sneller maken. Updates van nieuwe producten en exclusieve online aanbiedingen. Anti-virus en anti-spyware functies zijn optioneel en niet vereist tijdens de installatie. Ruimt meer dan 100 verschillende soorten ongewenste bestanden op. Windows Optimiser past het uiterlijk en het gedrag van honderden verschillende Windows-instellingen aan om de systeembronnen te beperken en de prestaties te optimaliseren. REGISTRY DEFRAG defragmenteert, reorganiseert en optimaliseert het Windows-register voor optimale snelheid en snellere prestaties.